Puky LR 1L BR Sharky

DKK 839,00

Puky LR 1L BR er en smart løbecykel, der passer til børn på +2,5 år i højden 90-115 centimeter. Løbecyklen har to gummidæk med slange, hvilket skaber en komfortabel oplevelse for barnet – desuden er gummidæk betydeligt mere støjsvage i forhold til plastik dæk. Cyklen er udstyret med bagbremse (kabeltrukket), håndtag med skridstop, et ergonomisk sæde og vejer kun 5.0 kilo! Der er hele fem års garanti på stel, styr og forgaffel.

1 på lager

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer PUKY-4038 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Farve

Blå

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.