Puky LS-PRO 18" Alu Silber/Berry

DKK 2.499,00

Puky LS-PRO 18 er en banebrydende børnecykel, der har særligt fokus på komfort, letvægt og minimal vedligehold! LS-PRO er bygget på en aluminiumsramme, -forgaffel, -krankboks og -sadelpind. Cyklen er udstyret med fælgbremser for og bag, og unikke dæk med lav rullemodstand. Modellen er udstyret med et bæltetræk fremfor en kæde, hvilket gør køreoplevelsen mere flydende, samtidigt med at bæltet hverken skal smøres eller pudses, for at holde til kørsel i det danske vejr – hele året rundt. LS-PRO vejer kun 6,3 kilo, og kan justeres løbende i både sadel- og styrhøjden, så cyklen passer til barnet i lang tid. LS-PRO 18″ anbefales til børn i højden 105-120 centimeter med en skridtlængde på 43-55cm.

Tilgængelig på restordre

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer PUKY-4417 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Antal gear

1 gear

Bremsetype bag

Fælgbremse

Bremsetype for

Fælgbremse

Cykelstørrelse

18” hjul (ca. 115-120 cm)

Din højde

115, 116, 117, 118, 119, 120

Farve

Sølv

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

18”

Køn

Dreng (barn), Pige (barn)

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Vægt

6.3

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.