Puky ZL16 Blå

DKK 1.699,00

Puky ZL16 er en populær børnecykel til børn i alderen cirka tre år med en højde på +105 centimeter. Puky ZL16 skaber stor sikkerhed på cykelturen – cyklerne er nemlig udstyret med en helt særlig sikkerhedspakke, der inkluderer: håndtag med skridstop og beskyttelse ved styrt, skumbeskyttelse i midten af styret, så barnet ikke slår hovedet ned i det hårde styr, et sikkerhedsflag foran cyklen og en matchende ringeklokke.

1 på lager

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer PUKY-4222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Puky ZL16 er en populær børnecykel til børn i alderen cirka tre år med en højde på +105 centimeter. Puky ZL16 skaber stor sikkerhed på cykelturen – cyklerne er nemlig udstyret med en helt særlig sikkerhedspakke, der inkluderer: håndtag med skridstop og beskyttelse ved styrt, skumbeskyttelse i midten af styret, så barnet ikke slår hovedet ned i det hårde styr, et sikkerhedsflag foran cyklen og en matchende ringeklokke. Under udviklingen af den populære ZL16 har Puky haft særligt fokus på, at barnet sidder oprejst på cyklen. Årsagen hertil skal findes i at børns synsfelt er mere indsnævret end voksnes – det betyder, at de registrerer mindre af omgivelserne. Netop derfor er det essentielt at sidde med ret ryg på cyklen, så barnet kan opfatte omgivelserne bedst muligt. Cyklen er udstyret med 1 gear, fodbremse, håndbremse foran og brede gummidæk. Dertil er cyklen udstyret med bagagebærer, skærme og støtteben.

Farve

Blå

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.