Puky ZL18-1 Capt´n Sharky

DKK 1.899,00

Puky ZL18 er et sikkert valg af børnecykel til barnet på 110cm og op efter – typisk fra 4-års alderen. Cyklen er udstyret med kvalitets komponenter, aluminiums stel, 1 gear, fodbremse og ekstra sikkerhedsudstyr. Sadlen og styret kan flyttes højt op, hvilket sikrer at cyklen kan bruges i lang tid, samtidigt med at den løbende kan justeres til barnets behov og størrelse. Puky yder hele fem års garanti på stel, styr og forgaffel. For at barnet på sikker vis kan køre på cyklen, anbefaler vi at barnets skridtlængde er minimum 48cm. Den særlige Capt’n Sharky model kommer i den helt særlige mørkeblå farve med røde detaljer. Modellen vejer 9,9 kilo.

3 på lager

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer PUKY-4328 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Farve

Blå

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.