Raleigh Yate Cargo

DKK 5.999,00

Raleigh Yate Cargo er en elegant citybike med et klassisk design, udstyret med skærme og frontlad. Cyklen har et vintage look med den kurvende forgaffel og den brune sadel og styrbånd. Raleigh Yate Cargo er bycyklen til dig, som vil have en unik og klassisk bycykel med en sublim byggekvalitet. Raleigh Yate Cargo er til den stilbevidste cyklist som let og stilfuldt kører byen tynd hver dag.

Ikke på lager

EAN: 5712701015782 Varenummer 9082002756 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Raleigh Yate Cargo er bygget op om et smukt og elegant stel med retro look. Den har 7 indvendige gear, fodbremse, og en fælgbremse foran. Raleigh Yate Cargo er en stilren og æstetisk cykel, som folk vender sig på gaden efter. Med tidløst design og udstyr, får man med Raleigh Yate Cargo en cykel som holder rigtig mange år. Cyklen har et frontlad, så du kan have din taske eller en kurv med på cyklen.
Raleigh Yate Cargo er til hverdagscyklisten med øje for æstetik og kvalitet, som skal bruge en cykel til at cykle byen tynd. Hver dag og i alt slags vejr. Cyklen kommer med punkterfrie dæk.

Årgang

2021

Antal gear

7 gear

Bremsetype bag

Fodbremse

Bremsetype for

Fælgbremse

Cykelstørrelse

22” / 56cm (180-187 cm)

Din højde

180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187

Farve

Grøn

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

700c/28”

Køn

Herre

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Stål

Vægt

15.2

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.