Sadel Syncros Celista R 1.5, Channel

DKK 999,00

Celista serien er Syncros ”race” sadel tilpasset den kvindelige anatomi. Den er designet til rytteren, som er fleksibel i lænd og bækken, og derfor kan sidde mere aggresivt på cyklen. Den er lavet til den mere foroverbøjet kørende rytter, og er designet til kvinder, men den kan også sagtens bruges til mandlige ryttere.
Syncros Celista R 1.5 har hule titaniums skinner og carbonforstærket skjold, hvilket giver den styrke og god komfort samtidigt med, at vægten holdes nede.

2 på lager

Varenummer 2754520001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros Regular (R) sadel er til dig, som sidder mere oprejst på din cykel, og dermed har brug for et større kontaktareal med sadlen for at have den rette køreposition. En Regular sadel er udviklet til, at man sidder cirka midt på eller på bagerste del af sadlen, og den skaber dermed et større kontaktareal.
En Syncros Channel sadel er den klassiske sadel med større kontaktområde, og dermed bliver trykket fordelt på et større areal. En Channel sadel er den rigtige sadel for dig, som har brug for en sadel hvor trykket er fordelt på et større område, men hvis man er særligt følsom omkring midten, bør man overveje en sadel med Cut out.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.