Schwalbe Marathon Plus, 700x32

DKK 399,00

Schwalbe Marathon Plus kom på markedet i år 2014, og har sidenhen været en favorit blandt pendlere og motionister i Danmark, der er afhængige af at cyklen altid er kørende. Dækket har et 5mm SmartGuard beskyttelseslag mod punkteringer, hvilket medgør at selv en tegnestift ikke kan stikkes gennem det beskyttende lag. Modellen er udstyret med reflekser på siderne, og er primært berenet til kørsel på hårdt underlag, såsom fliser og asfalt. Dækket er ECE-R75 certificeret, og er dermed godkendt til brug på el-cykler. Dækket er for dig der er afhængig af din cykel, og som vil have maksimal beskyttelse mod punkteringer, uden at gå ned på holdbarhed og rullemodstand. Denne model passer til cykler med 28″ hjul (eller 700c), og dækket er 35mm bredt, hvilket giver uovertruffent greb og komfort.

8 på lager

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hjulstørrelse

700c/28”

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.