Schwalbe Marathon Plus Smart Guard, 700cx35mm

DKK 399,00

Schwalbes Marathon Plus dæk, er det mest solgte punkterhæmmende dæk igennem mange år. Marathon Plus er et af de mest solide dæk på markedet, og det er tæt på umuligt at punktere på dækket. Af samme årsag anbefaler vi Marathon Plus dæk til pendleren, der er afhængig af en driftsikker cykel året rundt, og som ønsker maksimal punkterbeskyttelse, uden at gå på kompromis med en utroligt lav rullemodstand. Udover den patenterede 5mm SmartGuard-punkterbeskyttelse, er dækket produceret i en unik Anti-Aging gummi-compound, der sikrer at dækket ikke revner og aldres hurtigt i siderne af dækket. Dette giver en ekstraordinær lang levetid for dækket, og lader dig køre overraskende mange kilometer, inden dækket skal skiftes. Dækket passer til cykler med 700c / 28″ hjul, og har en bredde på 35mm.

24 på lager

EAN: 4026495720663 Varenummer 50670035 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hjulstørrelse

700c/28”

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.