Schwalbe Smart Sam Plus, 700x40

DKK 399,00

Schwalbe Smart Sam Plus har et SmartGuard beskyttelseslag mod punkteringer, hvilket medgør at selv en tegnestift ikke kan stikkes gennem det beskyttende lag. Dækmønstret er magen til det populære Smart Sam mountainbike dæk, hvilket gør at dækket primært egner sig til kørsel på løst underlag, såsom grusveje og skovstier. Dækket er for dig der er afhængig af din cykel, og som vil have maksimal beskyttelse mod punkteringer, uden at gå ned på holdbarhed og rullemodstand, og som både kører på asfalt, grusstier og skovstier. Denne model passer til cykler med 28″ hjul (eller 700c), og dækket er 40mm bredt, hvilket giver uovertruffent greb og komfort.

7 på lager

Varenummer 11101183 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hjulstørrelse

700c/28”

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.