Scott Contessa 20 Rigid

DKK 3.199,00

Scott Contessa 20 Rigid er en veludstyret hverdags-mountainbike, der dog ligeledes sagtens kan klare en tur i skoven! Cyklen er udstyret med driftsikkert udstyr fra velkendte producenter som Shimano og Scott – og du kan derfor være sikker på, at cyklen er bygget i en kvalitet, der kan holde til at blive brugt.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer 280869222 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Lås
Cykelhjelm
Pleje
Cykellygter
Skærme
Støtteben
Pakketilbud

Contessa 20 Rigid er udstyret med en rigid (fast) forgaffel, hvilket vil sige, at cyklen er let at styre for selv de mindste, blandt andet fordi cyklen kun vejer 9,2 kg. For at kompensere for den manglende affjedring i forgaflen, er cyklen udstyret med ekstra brede dæk, nemlig 20″ x 2,4″ dæk fra Kenda. Dækbredden gør det lettere at holde balancen på cyklen, og giver ligeledes forøget greb såvel som komfort, når cyklen kører på løst underlag. Modellen er udstyret med monteringsbeslag, så blandt andet skærme, lås, lygtesæt og støtteben kan fastmonteres på cyklen, hvilket gør at cyklen egner sig til pendling-/skolekørsel, såvel som en tur i skoven på én af Danmarks mange mountainbike-ruter.

Årgang

2021

Antal gear

7 gear

Bremsetype bag

Mekanisk skivebremse

Bremsetype for

Mekanisk skivebremse

Cykelstørrelse

20” hjul (ca. 120-135cm)

Din højde

120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135

Farve

Blå, Grå, Grøn

Geargruppe

Shimano Tourney

Geartype

Udvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

20”

Kassette

Shimano 7 gear

Køn

Pige (barn)

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Vægt

10.4

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.