Scott Groove Plus

DKK 699,00

Scott Groove Plus er en stilfuld all-around cykelhjelm til alt ligefra by- til skovkørsel. Groove Plus er udstyret med et integreret MIPS beskyttelsessystem, der beskytter hjernen 30% bedre end hjelme uden MIPS. Med Groove Plus hjelmen får du en hjelm med god pasform, takket være MRAS Fit Systemet, der giver fuld justerbarhed, der sikrer en tilpasset og behagelig pasform, der passer til netop dit hoved. Højden på spændet kan justeres, og med et smart drejespænde, kan hjelmen finjusteres. Scott Groove Plus skaber de bedste vilkår for, at du både ser godt ud, føler dig godt kørende og er optimalt beskyttet på dine cykelture. Hjelmen fås i størrelse Small/Medium og Medium/Large og vejer 270 gram.

Ryd

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Årgang

2021

Farve

Blå

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.