Scott Leap

DKK 699,00

Scott Leap cykelbriller er et par multifunktionelle sportsbriller, som kan bruges til stort set alt sport. Brillerne kommer med mellemstørrelse linse, og giver god beskyttelse samtidig med, at synsfeltet er stort.

1 på lager

Varenummer 2660092071305 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Leap multisportsbriller fra Scott er et par lækre briller til cykling, løb og hvad man eller kan finde på at bruge dem til. Brillen kommer med justerbar næseklemme og en ekstra klar linse. Scott Leap er den ideelle til dem med et “medium” størrelse ansigt, og til dem som ofte bruger sportsbriller til cykling, løb mm. Brillen kommer med en hardshell kasse med tilhørende microfiber pose til beskyttelse og pudsning.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.