Scott RC Warm Hybrid WB Jacket

DKK 1.099,00

Scott RC Hybrid Windbreaker er et musthave blandt cykelentuasiaster i Danmark! Med sin vindtætte front, ærmer og øvre ryg, samt et raceinspireret design, er RC Hybrid Windbreakeren det perfekte stykke tøj til træningsture på kølige dage. Trøjen produceres med elastiske ærmer, en vindtæt lynlås i fuld længde og et yderst åndbart stof på ryggen, der forbedrer ventilation og temperaturreguleringen. Jakken holder dig behagelig varm under kølige vejrforhold, og er udstyret med tre store baglommer, der giver dig mulighed for at medbringe alt hvad du har behov for på din tur.

Ryd

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Køn

Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.