Scott Roxter 20

DKK 3.399,00

Scott Roxter 20 Rigid er en veludstyret hverdags-mountainbike, der dog ligeledes sagtens kan klare en tur i skoven! Cyklen er udstyret med driftsikkert udstyr fra velkendte producenter som Shimano og Scott – og du kan derfor være sikker på, at cyklen er bygget i en kvalitet, der kan holde til at blive brugt.

Roxter 20 Rigid er udstyret med en rigid (fast) forgaffel, hvilket vil sige, at cyklen er let at styre for selv de mindste, blandt andet fordi cyklen vejer 10,3 kg. For at kompensere for den manglende affjedring i forgaflen, er cyklen udstyret med ekstra brede dæk, nemlig hele 20″ x 2,6″ dæk fra Kenda. Dækbredden gør det lettere at holde balancen på cyklen, og giver ligeledes forøget greb såvel som komfort, når cyklen kører på løst underlag.

Modellen er udstyret med monteringsbeslag, så blandt andet skærme, lås, lygtesæt og støtteben kan fastmonteres på cyklen, hvilket gør at cyklen egner sig til pendling-/skolekørsel, såvel som en tur i skoven på én af Danmarks mange mountainbike-ruter.

Ikke på lager

Varenummer 280862222 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Scott Roxter 20 er en mountainbike fra Scott, som er udstyret med 8 Shimano gear og mekaniske skivebremser fra Tektro. Cyklen er det perfekte valg som en skolecykel, der også kan tages med i skoven. Den er bygget op omkring et Roxter aluminiumsstel, og den har en AL-6061 RIGID affjedret forgaffel for ekstra komfort på grusvejen og op ad kantsten.

Cyklen har gode kvalitetskomponenter fra Syncros, og der er rige muligheder for montering af ekstraudstyr som eksempelvis bagagebærer, lås og støttefod.

Årgang

2021

Antal gear

8 gear

Bremsetype bag

Mekanisk skivebremse

Bremsetype for

Mekanisk skivebremse

Cykelstørrelse

20” hjul (ca. 120-135cm)

Din højde

120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135

Farve

Grå

Geargruppe

Shimano Tourney

Geartype

Udvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

20”

Køn

Dreng (barn), Pige (barn)

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Vægt

10.3

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.