Scott Shield LS

DKK 999,00

Scott Shield Light Sensitive er de ultimative Goggles til downhill sportsgrene, hvor der er fart over feltet og det er nødvendigt med maksimal beskyttelse af øjne og ansigt. Scott Shield LS er med fotokromisk linse og NoFog™ belægning så du altid har et klart syn.

2 på lager

Varenummer 2753796533249 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Scott Shield Ls er til dig, som ønsker de bedste goggles til træning eller konkurrence. Linsen er beskyttet mod fugt, og har fotokromisk linse, som ændrer farve efter lysforholdene omkring dig. Linsen er derudover med Amplifier teknologi, som optimerer kontraster og gør det lettere at se, hvad der venter forude. Scott Shield LS kommer med en pose for sikker opbevaring. Remmen er gjort ekstra bred og med nonslip silicone så de blive siddende hvor de skal.

Farve

Gul

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.