Scott Shield

DKK 699,00

Scott Shield er et par super fede goggles med Amplifier lens technology, som gør, at kontraster bliver forstørret. Dette gør det lettere at se, hvad der er forude. Scott Shield er til dig, som har brug for optimal beskyttelse af øjne og ansigt når det går stærk på pisten eller downhill sporet.

1 på lager

Varenummer 2753800013014 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Scott Shield Goggles er perfekte til Ski, downhill mtb, motocross og andet ekstremsport. Brillen har 100% UV-beskyttelse, og NoFOG™ teknologi, som forhindrer at linsen dugger til. Scott Shielsd er lavet med en stor linse for godt udsyn og en bred rem med silikone så de bliver siddende hvor de skal. Scott Shield kommer med en pose til opbevaring, så de kan pakkes sikkert.

Farve

Guld

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.