Scott Speedster 20 Disc

DKK 9.999,00

Scott Speedster 20 disc er en komfortabel og hurtig racercykel til cykelrytteren, der gerne vil ud på landevejene, men ikke vil gå ned på kvalitet. Cyklen er udstyret med en pålidelig Shimano Tiagra geargruppe, effektive skivebremser fra Shimano og en forgaffel i carbon. Her får du en racercykel med gode komponenter, der kræver minimalt vedligehold og samtidig byder på masser af fart og komfort.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer 280641021 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Flaskeholder
Lås
Cykelhjelm
Pleje
Cykellygter
Skærme
Pakketilbud

Scott Speedster 20 disc er en komfortabel og hurtig racercykel til cykelrytteren, der gerne vil ud på landevejene, men ikke vil gå ned på kvalitet. Cyklen er udstyret med en pålidelig Shimano Tiagra geargruppe, effektive skivebremser fra Shimano, en forgaffel i carbon og en masse kvalitets komponenter fra Syncros. Her får du en racercykel med gode komponenter, der kræver minimalt vedligehold og samtidig byder på masser af fart og komfort. Cyklen følger de nyeste trends indenfor landevejscyklens verden, hvilket blandet andet betyder, at den kommer med 32 mm brede dæk, som giver masser af greb og god komfort, faktisk er der mulighed for at sætte endnu bredere gravelcykeldæk på, så du også kan komme ud at nyde grusvejene.

Årgang

2021

Antal gear

20 gear

Bremsetype bag

Fælgbremse

Bremsetype for

Fælgbremse

Cykelstørrelse

S (ca. 160-170 cm)

Din højde

160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170

Farve

Brun, Sort

Geargruppe

Shimano Tiagra

Geartype

Udvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

700c/28”

Kassette

Shimano CS-HG500 10 gear, 11-32T

Køn

Herre

Kranksæt

2x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Vægt

1.2

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.