Scott Spunto Junior

DKK 399,00

Scott’s hidtil sikreste og mest avancerede juniorhjelm, er inspireret af Scott’s anerkendte voksenhjelme. Modellen er udstyret med det anerkendte MIPS beskyttelsessystem, for at beskytte dit barns hjerne for vinkelstød. Spunto Junior Plus er udstyret med et let justerbart J-RAS spændesystem, hvilket sikrer at hjelmen kan tilpasses de fleste hovedformer – og samtidigt kan bruges i længere tid, end hjelme uden spændsystemer. Modellen er ligeledes udstyres med en LED lygte i baghovedet, der både kan lyse statisk og blinke. Lygten er ikke godkendt som baglygte i Danmark, men er et fremragende suplement til cyklens lygter, da den giver en øget synlighed og skiller sig ud i trafikken. Hjelmen er produceret i In-Mold konstruktionen, der er en teknologi produceret i Polycarbonat, hvilket skaber en øget sikkerhed.

1 på lager

Varenummer 2752326530222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Årgang

2021

Farve

Gul, Sort

Køn

Dreng (barn), Pige (barn)

Mærke

Tøj Størrelse

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.