Scott Spur

DKK 799,00

Scott Spur er for dig, der vil skubbe din cykelpræstation til et helt nyt niveau. Med det innovative design med XL-linser, danner brillen en perfekt beskyttelse mod vind og vejr, helt uden at ødelægge synsfeltet.

1 på lager

Varenummer 2660061040052 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Scott Spur er en par innovative cykelbriller, som er udviklet med ELC system, som sikrer, at du let og hurtigt kan skifter linsen efter vejr og lysforhold. Brillerne kommer med en ekstra klar linse. Scott Spur er designet til, at sidde godt på hovedet uden at sidde i vejen for, at din cyklehjelm sidder godt. Briller er med XL linse som giver dig god beskyttelse fra vind og vejr, og samtidig bevares det store synsfelt, som man ville have uden briller. Scott Spur er med justerbar næseklemme og kommer i en harshell kasse med microfiber pose.

Farve

Sort

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.