Scott Stego Plus

DKK 1.599,00

Cyklerne har udviklet sig, og vi kører hurtigere og hurtigere på stadig mere og mere tekniske ruter. Nu, mere end nogensinde har ryttere brug for en cykelhjelm, der er lever op til den sikkerhed som er nødvendig. Vi introducerer den nye Scott Stego Plus hjelm, der er udviklet med en passion for stil, innovation og som er bygget med fokus på sikkerhed og funktionalitet. Med et integreret MIPS® hjernebeskyttelsessystem, en progressiv absorberende konstruktion, der beskytter hovedets mest sårbare områder, sikrer Scott Stego Plus, at du kan fortsætte med at udfordre dig selv med sikkerheden helt i top. Scott Stego Plus er forberedt til brug af beskyttelsesbriller og forberedt til fastgørelse af et actionkamera.

Ryd
EAN: Varenummer 2804086923 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Årgang

2021

Farve

Brun

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.