Scott Trail løbejakke, Dame

DKK 799,00

Scott Trail WB dame er jakken til dig, der ikke vil gå ned i udstyr! Modellen har en ultra lav vægt på kun 112 gram, men er alligevel fuld af tekniske detaljer:

Hætten kan rulles sammen og fastmonteres i nakken, hvis du under din løbetur ikke har behov for hætten. Omvendt kan hætten lukkes tæt om dit hoved, med et spænde på bagsiden af hætten.

Manchetter på ærmerne gør det muligt hurtigt at trække ærmerne op, og spænde dem fast. Under ærmerne er modellen udstyret med lufthuller, for at sikre at din krop kan afgive dens overskydende varme. Lufthullerne er skåret med laser, for at bibeholde den robuste struktur i jakken, der gør den ideel til løbeture i Danmarks omskiftelige vejr.

Modellen er vindtæt og produceret i 100% polyamid.

Ryd
EAN: Varenummer 2752685599 Kategori

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Farve

Blå

Køn

Dame

Mærke

Tøj Størrelse

, , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.