Scott Tune

DKK 599,00

Scott Tune er den perfekte kombination af et par sportsbriller med et design, som får dig til at se smart ud om end du er på cykeltur eller bruger dem til hverdag. Brillerne er komfortable og har store glas for at dække godt mod solen.

1 på lager

Varenummer 2660106919052 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Scott Tune er et par multifuntionelle briller, med design, som et par almindelige solbriller. Dog har Scott Tune gummi på inderside af stænger og næseklemme for at sikre, at de ikke flader af selvom du giver den gas på mountainbike i skoven. Scott Tune kommer med en hardshell kasse og en tilhørende mircrofiber pose til sikker opbevaring og pudsning. Scott tune giver dig selvfølgelig 100% UV-beskyttelse.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.