Shimano 105 R550 SPD

DKK 599,00

Shimano R-550 105 SPD er en kvalitets klikpedal til landevejscykler, der sikrer en høj grad af kraftoverførsel under kørsel. For at sikre en maksimal kraftoverførsel mellem klampe og pedal, er pedalen produceret med en ekstra bred overflade.

Ikke på lager

EAN: 4524667226321 Varenummer EPDR550L Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Shimano R-550 105 SPD er en kvalitets klikpedal til landevejscykler, der sikrer en høj grad af kraftoverførsel under kørsel. For at sikre en maksimal kraftoverførsel mellem klampe og pedal, er pedalen produceret med en ekstra bred overflade. Pedalen er produceret i Aluminium, hvilket sikrer en lang holdbarhed.
Pedalerne vejer kun 265 gram, og leveres med SM-SH11 klamper.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.