Shimano XT-M8100 SPD

DKK 849,00

Shimano XT PD-M8100 er en mountainbike klik-pedal med det velkendte SPD-system, der skaber gode vilkår for maksimal kraftoverførsel under kørsel. Pedalen er produceret med det velkendte SPD-system, som kendetegnes ved en slidstærk, funktionelt, kompakt og enormt pålidelig pedal.

9 på lager

EAN: 4550170444181 Varenummer EPDM8100 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Shimano XT PD-M8100 er en mountainbike klik-pedal med det velkendte SPD-system, der skaber gode vilkår for maksimal kraftoverførsel under kørsel. Pedalen er produceret med det velkendte SPD-system, som kendetegnes ved en slidstærk, funktionelt, kompakt og enormt pålidelig pedal. For at skabe en perfekt kombination mellem lang levetid og lav vægt på kun 342 gram pr. sæt, er pedalen produceret i en kombination af Chromoly stål og aluminium.
Pedalerne er kliksystem på begge sider, hvilket gør det let at klikke i pedalerne under kørsel. Der medfølger klamper af modellen SM-SH51.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.