SIGMA Bicycle Computer Pure 1

DKK 229,00

PURE 1 ser ikke kun godt ud. Den er også let at læse på; og endnu nemmere at bruge. Det ekstra store display viser de 3 vigtigste cykelfunktioner (hastighed, tripafstand, triptid) på samme tid, og giver et simpelt overblik over din cykeltur.

12 på lager

EAN: 4016224031009 Varenummer 3100 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

PURE 1 ser ikke kun godt ud. Den er også let at læse på; og endnu nemmere at bruge. Det ekstra store display viser de 3 vigtigste cykelfunktioner (hastighed, tripafstand, triptid) på samme tid, og giver et simpelt overblik over din cykeltur. Cykelcomputeren er med ledning, hvilket vil sige at den medfølgende måleenhed, der skal monteres på cyklens forgaffel, er forbundet med cykelcomputeren via et kabel.

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.