SKS Mudguard Raceblade Pro

DKK 399,00

SKS Raceblade PRO er et nyudviklet innovativt skærmsæt til racercykler, der gør træning i vådt føre komfortabelt. Raceblade giver en uovertruffen beskyttelse mod vand og snavs, grundet de ekstraordinært lange skærme. Raceblade PRO er en favorit blandt de landevejsryttere der kører i grupper, da vandet ikke blot strinter op på de øvrige ryttere, men bliver holdt nede langs vejen. Raceblade passer til et utal af racercykel-rammer, og monteres let med silikone stropper – det kræver ikke værktøj at montere skærmsættet, hvilket gør Raceblade PRO utroligt let at på- og afmontere. Skærmsættet passer til cykler med en hjulstørrelse på 28″ og en dækbredde på 18-25mm.

2 på lager

Varenummer 011319 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hjulstørrelse

700c/28”

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.