SKS Shockblade/X-Blade Dark 27,5"/29"

DKK 499,00

Med SKS Shockblade skærmsættet, beskyttes du mod vand og snavs fra vejene og mountainbikesporene. Skærmene monteres let på sadelpinden og på forgaflen, og kan tages af/på på bare få sekunder, og passer til mountainbikes med en hjulstørrelse på 27,5″ eller 29″. Med SKS Shockblade skærmsættet, har du et skærmsæt der lader dig være fleksibel i forhold til hvornår du vil / ikke vil køre med skærme. Vi anbefaler skærmsættet til mountainbikere og pendlere, der værdsætter muligheden for at af- og påmontere skærmsættet løbende. Fx hvis du både bruger din cykel som pendlercykel og i skoven.

59 på lager

EAN: 4002556714444 Varenummer 011389 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.