Snycros Greenslide 11 Multi-Tool

DKK 299,00

Det ergonomiske Greenslide multi-tool indeholder et udfoldeligt sæt af bits, der gør reparationer på cykelturen til en leg! Med 11 integrerede stykker værktøj, heriblandt et kædeværktøj, en powerlink holder, TORX og HEX bits og værktøj til at fjerne tubeless ventiler, er Greenslide 11 det perfekte multi-tool for den cykelglade, der vil gøre reparationer på cykelturen lettere. Greenslide 11 er produceret i glasfiber (bits produceret i hærdet stål) og fylder kun 96x30x27mm – alt sammen med en vægt på kun ca. 155 gram! Tool’et passer perfekt i baglommen eller sadeltasken.

4 på lager

Varenummer 2754830001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.