SRAM Centerline 2 rotorklinge 180mm Centerlock

DKK 699,00

Sram Centerline 2 rotorklinge er en udvikling af Sram’s forrige centerline skivebremser, og er nu blevet endnu lettere – endda med samme bremseeffekt. Indersiden (den mørke spider) er produceret i anodiseret aluminium, for at skabe en perfekt balance mellem lethed og afledning af varme, så rotorklingen ikke bliver overophedet på lange nedkørsler. Bremsefladen er produceret i stål, for at give en uovertruffen bremseeffekt og en lang levetid.

2 på lager

Varenummer 00 5018 037 024 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Overvejer du at udskifte din bremseskive/rotorklinge på din nuværende cykel, så vær opmærksom på om din cykel er kompatibel med Centerlock-monteringen

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.