Syncros Belcarra R 1.0, Channel

DKK 1.399,00

Belcarra serien er Syncros ”race” sadel. Den er designet til rytteren, som er fleksibel i lænd og bækken, og derfor kan sidde mere foroverbøjet på cyklen. Den er lavet til den aggressivt kørende rytter, og er førstevalget for blandt andre Kate Courtney, Darryl Impey og Alistair Brownlee.
Syncros Belcarra R 1.0 er lavet med carbon forstærkninger i skjoldet, carbon rails og giver dermed optimal lethed, styrke og komfort.

1 på lager

Varenummer 2754450001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros sadel med Channel er den klassiske sadel med større kontaktområde, og dermed bliver trykket fordelt på et større areal. En Channel sadel den rigtige sadel for dig, der har behov for en sadel, hvor trykket er bredt ud på et større område, men hvis man er særligt følsom ved midten af sadlen, så bør man overveje en sadel med Cut out.
En Syncros Regular (R) sadel er til rytteren, som sidder mere oprejst på sin cykel, og dermed har brug for et større kontaktareal med sadlen for at sidde komfortabelt. En Regular sadel er designet til, at man sidder omkring midten eller på bagerste del af sadlen, og skaber dermed et større kontaktareal.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.