Syncros Belcarra R 2.0, Channel

DKK 699,00

Belcarra serien er Syncros ”race” serie. Den er udviklet til dig, som er fleksibel i lænd og bækken, og derfor kan sidde mere foroverbøjet på cyklen. Den er lavet til den aggressivt kørende rytter, og er førstevalget for blandt andre Kate Courtney, Darryl Impey og Alistair Brownlee.
Syncros Belcarra R 2.0 er lavet med CroMO skinner og skjoldet er forstærket med glasfiber, hvilket giver en god komfort og høj styrke på sadlen.

1 på lager

Varenummer 2754470001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros Regular (R) sadel er til dig, som sidder mere oprejst på din cykel, og dermed har brug for et større kontaktareal med sadlen for at sidde behageligt. En Regular sadel er designet til, at man sidder omkring midt på eller på bagerste del af sadlen, og skaber dermed et større kontaktareal.
En Syncros Channel sadel er den klassiske sadel med større kontaktområde, og dermed bliver trykket fordelt på et større areal. En Channel sadel den rigtige sadel for dig, som har brug for en sadel hvor trykket er fordelt på et større område, men hvis man er særligt følsom omkring midten, bør man overveje en sadel med Cut out.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.