Syncros Belcarra V 1.0, Cut Out

DKK 1.399,00

Belcarra serien er Syncros ”race” sadel. Den er udviklet til rytteren, som er fleksibel i bækken og lænd, og derfor kan man sidde mere foroverbøjet på cyklen. Den er lavet til rytteren, som er aggressivt kørende, og for blandt andre Kate Courtney, Darryl Impey og Alistair Brownlee førstevalget når det gælder sadler.

1 på lager

Varenummer 2701990001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Sadler med Syncros V-Konceptet er designet til den mere fleksible rytter, som har tendens til at sidde mere foroverbøjet og længere fremme på sadlen og med mindre kontaktareal med sadlen. Sadlen er designet til en aggressiv position, og giver det optimale udgangspunkt for en aerodynamisk kørestilling på cyklen. Kan du lide at sidde mere oprejst, så bør du overveje en Syncros Regular sadel.
En Syncros Cut out kan muliggøre trykaflast i det specifikke område omkring midten af sadlen. En Cut out sadel er altså lavet til rytteren, som føler ubehag ved en almindelig sadel og som gerne vil fjerne tryk fra området midt på sadlen.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.