Syncros Belcarra V 1.5, Cut Out

DKK 999,00

Belcarra serien er Syncros ”race” sadel. Den er designet til rytteren, som er fleksibel i lænd og bækken, og derfor kan sidde mere foroverbøjet på cyklen. Den er lavet til den aggressivt kørende rytter, og er førstevalget for blandt andre Kate Courtney, Darryl Impey og Alistair Brownlee.
Syncros Belcarra V 1.5 er bygget med hule skinner I titanium og forstærkninger i skjoldet, som er lavet i carbon. Titanium og carbon er lette materialer, som samtidig er lidt fleksible, og derfor skaber det en let og komfortabel sadel, som også har en meget høj styrke.

1 på lager

Varenummer 2702000001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros sadel med V-Concept er tilegnet til den mere fleksible rytter, som har tendens til at sidde længere fremme på sadlen og med mindre kontaktareal med sadlen. Sadlen er designet til aggressive kørepositioner, og giver et superbt udgangspunkt for en aerodynamisk position på cyklen. Sidder man mere oprejst, så bør man overveje en Syncros Regular sadel.
En Syncros Cut out kan muliggøre trykaflast i det specifikke område omkring midten af sadlen. En Cut out sadel er altså til rytteren, som føler ubehag ved en almindelig sadel og gerne vil fjerne trykket fra midten af sadlen.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.