Syncros Boundary 2.0 HV mini-pumpe

DKK 299,00

Boundary 2.0 HV er Syncros’ bud på den ultimative mini-pumpe til din mountainbike. Takket være et udskydelig pumpehovedet, der både er kompatibelt med Presta- og Schreader-ventiler, kan du pumpe dækket op uden at stå i en uergonomisk position. Mini-pumpen kan monteres under din flaskeholder, eller kan let medbringes i baglommerne på cykeltrøjen. Pumpen leverer 67 kubikcentimeter luft pr. pumpning, hvilket er i den særdeles høje ende i forhold til øvrige mini-pumper på markedet. Det betyder, at du skal pumpe færre gang for at pumpe dit dæk op. Boundary 2.0 kan pumpe op til 4,8 bar, er 20cm lang og vejer cirka 104 gram.

5 på lager

Varenummer 2655875513222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.