Syncros Celista R 1.0, Channel

DKK 1.399,00

Celista serien er Syncros ”race” sadel tilpasset den kvindelige anatomi. Den er designet til rytteren, som er fleksibel i lænd og bækken, og derfor kan sidde mere foroverbøjet på cyklen. Den er lavet til den aggressivt kørende rytter, og er designet til kvinder, men den kan også sagtens bruges til mandlige ryttere.
Syncros Celista R 1.0 er udviklet med et stærkt skjold, som er forstærket med carbon, og ydermere har den rails i carbon. Til sammen giver det en sadel med lav vægt, høj styrke og superb komfort.

1 på lager

Varenummer 2754500001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros Regular (R) sadel er til rytteren, som sidder mere oprejst på sin cykel, og dermed har brug for et større kontaktareal med sadlen for at sidde komfortabelt. En Regular sadel er tiltænkt, at man sidder cirka midt på eller på bagerste del af sadlen, og skaber dermed et større kontaktareal.
En Syncros Channel sadel er den almindelige sadel med større kontaktareal, og dermed bliver trykket fordelt på en større flade. En Channel sadel den rette sadel for dig, som ønsker en sadel, hvor trykket bliver fordelt på et større område. Hvis man er særligt følsom omkring midten, bør man dig overveje en sadel med Cut out.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.