Syncros Celista R 2.0, Channel

DKK 649,00

Celista serien er Syncros ”race” sadel tilpasset den kvindelige anatomi. Den er designet til rytteren, som er fleksibel i lænd og bækken, og derfor kan sidde mere foroverbøjet på cyklen. Den er lavet til den aggressivt kørende rytter, og er designet til kvinder, men den kan også sagtens bruges til mandlige ryttere.
Celista R 2.0 fra Syncros er designet med CroMo rails og et skjold forstærket med glasfiber. Det giver den gode egenskaber som lethed, styrke og god komfort.

1 på lager

Varenummer 2754540001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros Regular (R) sadel er til rytteren, som sidder mere oprejst på sin cykel, og dermed har brug for et større kontaktareal med sadlen for at sidde komfortabelt. En Regular sadel er designet til, at man sidder cirka midt på centrum eller på bagerste del af sadlen, og den position skaber dermed et større kontaktareal.
En Channel sadel fra Syncros er den almindelige sadel, som har et større kontaktområde, og dermed bliver trykket fordelt på et større areal. En Channel sadel den rigtige sadel for dig, som har brug for en sadel, hvor trykket bliver fordelt på et større område. Hvis man er særligt følsom omkring midten, bør man dog i stedet overveje en sadel med Cut out.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.