Syncros Celista V 1.0, Cut Out

DKK 1.399,00

Celista serien er Syncros ”race” sadel tilpasset den kvindelige anatomi. Den er designet til rytteren, som er fleksibel i lænd og bækken, og derfor kan sidde mere foroverbøjet på cyklen. Den er lavet til den aggressivt kørende rytter, og er designet til kvinder, men den kan også ude problemer bruges til mandlige ryttere hvis det er dem, som passer bedst.
Syncros Celista V 1.0 er lavet med skinner i carbon og skjoldet er ligeledes forstærket med carbon for at give sadlen exceptionelle egenskaber som utroligt lav vægt, høj styrke og god komfort.

1 på lager

Varenummer 2754510001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Sadler med Syncros V-Concept er designet til den mere fleksible rytter, som har tendens til at sidde længere fremme på sadlen og med mindre kontakflade med sadlen. Sadlen er designet til aggressive positioner, og giver et optimalt udgangspunkt for en aerodynamisk position på cyklen. Sidder du mere oprejst, så skal du overveje en Syncros Regular sadel.
En Syncros Cut out kan muliggøre et trykaflast i det specifikke område ved midten af sadlen. En Cut out sadel er altså udbviklet til rytteren, som af og til føler ubehag ved en almindelig sadel og gerne vil fjerne trykket fra midten af sadlen.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.