Syncros Greenslide 9 Multi-Tool

DKK 229,00

Det ergonomiske Greenslide multi-tool indeholder et udfoldeligt sæt af bits, der gør reparationer på cykelturen til en leg! Med 9 integrerede stykker værktøj, herunder otte TORX og HEX bits, samt en powerlink holder, er Greenslide 9 et praktisk multi-tool der kan bruges af motionisten, der søger et multi-tool med masse af funktioner, der kan klare de fleste reparationer på cykelturen. Greenslide 9 er produceret i glasfiber (bits produceret i hærdet stål) og vejer 102 gram. Med en størrelse på kun 87x30x27mm, passer Tool’et perfekt i baglommen eller sadeltasken.

2 på lager

Varenummer 2754840001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.