Syncros Matchbox 19CT Multi-Tool

DKK 399,00

Syncros Matchbox 19CT er det ultimative multitool, til rytteren der vil kunne foretage de fleste reparationer på cykelturen. Tool’et består af hele 19 dele, heriblandt Unbraco (2/2,5/3/4/5/6/8mm), Torx (T10/T20/T25/T30), kædeadskiller, nippelnøgle, holder til kædelink samt et tool til fjernelse af tubeless ventiler. Toolet er produceret i glasfiber (Torx og Unbraco er produceret i hærdet stål), vejer kun 116 gram, og fylder ikke mere end 90x42x11mm, hvilket gør tool’et let at have i baglommen eller sadeltasken. Idet tool’et kun er 1,1cm tykt, er det utroligt komfortabelt at have i baglommen.

2 på lager

Varenummer 2754860001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.