Syncros Messenger Bag Pannier

DKK 899,00

Syncros Messenger Bag er en fleksibel 2i1 løsning, der gør det muligt at klikke tasken fast på et Racktime bagagebærer. Derved kan tasken både fungere som skuldertaske, samt som cykeltaske, hvilket gør modellen oplagt til pendlere. Tasken er vandtæt og har reflekser på bagsiden, hvilket giver øget synlighed i trafikken. Modellen er coatet men den robuste 600D Melange coading, der gør tasken hårdfør nok til at køre hele året rundt i danmark. På fronten har tasken en lynlås lomme, der gør det let at opbevare personlige ejendele et sikkert sted under cykelturen. Tasken har en kapacitet på hele 25 Liter og vejer 870 gram.

1 på lager

Varenummer 2811170001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.