Syncros Savona R 1.5, Channel

DKK 999,00

Syncros Savona serien er designet til den lidt mindre fleksible kvindelige rytter, som har en mindre aggressiv position når man cykler. Savona sadlen giver dig god komfort og bidrager til en mere oprejst position på cyklen. Savona R 1.5 har hule titaniums skinner og carbonforstærket skjold, hvilket giver en stærk og komfortabel sadel.

2 på lager

Varenummer 2702200001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros Regular (R) sadel er til rytteren, som sidder mere oprejst på sin cyklen, og dermed har brug for en større kontaktflade med sadlen for at sidde godt. En Regular sadel er designet til, at man sidder cirka bag på eller på den midterste del af sadlen, og den giver dermed et større kontaktareal.
En Syncros Channel sadel er den klassiske sadel med større en kontakflade, og dermed bliver trykket fordelt på et større område. En Channel sadel er den rigtige sadel for dig, som har brug for en sadel hvor trykket er fordelt på et større område, men hvis man er særligt følsom omkring midten, bør man kigge på en sadel med Cut out.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.