Syncros Savona R 2.0, Channel

DKK 549,00

Savona serien fra Syncros er designet til den lidt mindre fleksible kvindelige rytter, som har en mindre aggressiv position på cyklen. Savona sadlen giver dig god komfort og bidrager til en mere oprejst position på cyklen.
Syncros Savona R 2.0 er lavet med CroMo rails og skjoldet er forstærket med glasfiber. Dette skaber en utroligt stærk sadel, og holder komforten i top.

1 på lager

Varenummer 2702240001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Syncros Regular (R) sadel er til rytteren, som sidder mere oprejst på sin cykel, og dermed har brug for et større kontaktareal med sadlen for at sidde komfortabelt. En Regular sadel er designet til, at man sidder cirka midt på eller på bagerste del af sadlen, og skaber dermed et større kontaktareal.
En Syncros sadel med Channel er den klassiske sadel med større kontaktområde, og dermed bliver trykket fordelt på et større areal. En sadel med channel den rigtige sadel for dig, som har brug for en sadel hvor trykket er fordelt på et større område, men hvis man er særligt følsom omkring midten, bør man overveje en sadel med Cut out.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.