Syncros Savona V 2.0, Channel

DKK 549,00

Syncros Savona serien er designet til den lidt mindre fleksible kvindelige rytter, som har en mindre aggressiv position på cyklen. Savona sadlen giver dig god komfort og bidrager til en mere oprejst position på cyklen.
Syncros Savona V 2.0 kommer med CroMo rails og skjold forstærket med glasfiber. Dette giver tilsammen en utroligt komfortabel sadel samtidig med, at kvalitetet er i top.

1 på lager

Varenummer 2702230001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Sadlerne med Syncros V-Concept er designet til den mere fleksible rytter, som har tendens til at sidde længere fremme på sadlen og med mindre kontaktareal med sadlen. Sadlen er designet til aggressive positioner, og giver et optimalt udgangspunkt for en aerodynamisk position på cyklen. Sidder du mere oprejst, så bør du overveje en Syncros Regular sadel.
En Syncros Channel sadel er den klassiske sadel med større kontaktområde, og dermed bliver trykket fordelt på et større areal. En Channel sadel er den rigtige sadel for dig, som har brug for en sadel hvor trykket er fordelt på et større område, men hvis man er særligt følsom omkring midten, bør man overveje en sadel med Cut out.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.