Syncros SP1.0 Digital Shock Pump

DKK 899,00

Med den digitale Syncros SP1.0 gaffelpumpe kan du pumpe din for- og bagdæmper til perfektion, med kun +/- 0,1 PSI’s upræcished! Gaffelpumpen er udviklet til den præstations-fokuserede rytter, der vil kunne lave små, nøjagtige justeringer af lufttrykket i dæmperne. Pumpen kan pumpe op til hele 300 PSI / 20 bar, og er udstyret med en 360-graders roterende slange, et digitalt manometer, og en knap hvorfra luft kan lukkes ud af dæmperen. Pumpen passer på Schrader-ventiler (Auto-ventil), hvilket er den type ventil der anvendes på for- og bagdæmpere.

1 på lager

Varenummer 2386120001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.