Syncros Stem FL Computer Mount

DKK 299,00

Det robuste FL computer mount fra Syncros, er designet som en alternativ top cap til din cykel, der giver dig mulighed for at montere din Garmin eller Wahoo enhed på stilrent og sikkert vis. Mountet er udviklet i samarbejde med K-edge, der er markedsledende indenfor mounts til cykler, og er fremstillet i aluminium for at give en robust, sikker og stilren løsning, for dig der bruger en Garmin- eller Wahoo enhed til at tracke din træning. Mountet gør at din computer-enhed er centreret på oversiden i af styret, hvilket gør det lettere at se ned på cykelcomputeren under kørsel.

6 på lager

Varenummer 2505620001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.