Syncros Stem RR IC Computer Mount

DKK 649,00

Det nye computer mount fra Syncros passer på Syncros’ RR iC-frempind, der findes på Scott Addict modeller fra år 2021 og frem. Mountet er udviklet i samarbejde med K-edge, der er markedsledende indenfor mounts til cykler, og er fremstillet i aluminium for at give en robust, sikker og stilren løsning, for dig der bruger Garmin eller Wahoo til at tracke din træning. Mountet gør at din computer-enhed flugter med styret, hvilket giver et særdeles stilrent udtryk, samtidigt med at din cykelcomputer er godt beskyttet i tilfælde af styrt.

8 på lager

Varenummer 2754360001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.