Syncros Tofino V 1.0, Channel

DKK 1.399,00

Syncros Tofino serien er designet til den lidt mindre fleksible rytter, som har en mindre aggressiv position på cyklen. Den er komfortabel, hvis man sidder lidt mere oprejst, og er rigtig god til længere distancer, hvor man har brug for et større kontaktareal. Indstillingen af sadlen har dog også rigtig stor betydning. Tofino bliver brugt af blandt andre Nino Schurter, som faktisk er kendt for sin aggressive kørestil. Tofino bliver også brugt af Simon Yates på landevejen.
Syncros Tofino V 1.0 er lavet med Carbon rails for optimal stivhed og komfort. Samtidig er skjoldet carbon forstærket. Dette skaber en utroligt let sadel, som giver de optimale egenskaber for et kontaktpunkt til cyklen.

1 på lager

Varenummer 2702040001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Cykelsadler med Syncros V-Concept er designet til den mere fleksible rytter, som har tendens til at sidde længere fremme på sadlen og med mindre kontaktområde med cyklen. Sadlen er designet til aggressive positioner, og giver et optimalt udgangspunkt for en aerodynamisk position på cyklen. Hvis du sidder mere oprejst, så bør du overveje en Syncros Regular sadel.
En Syncros Channel sadel er den almindelige type sadel med større kontaktområde, og dermed bliver trykket også fordelt på et større areal. En Channel sadel er den rigtige sadel for dig, som har brug for en sadel, hvor trykket er fordelt på et større område. Sadlen er ude Cutout, men hvis man er særligt følsom omkring midten af sadlen, bør man overveje en sadel med Cutout.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.