Syncros Tofino V 1.0, Cut Out

DKK 1.399,00

Syncros Tofino serien er designet til den lidt mindre fleksible rytter, som har en mindre aggressiv position på cyklen. Den er komfortabel, hvis man sidder lidt mere oprejst, og er rigtig god til længere distancer, hvor man har brug for et større kontaktareal. Indstillingen af sadlen har dog også rigtig stor betydning. Tofino bliver brugt af den mangedobbelte verdensmester Nino Schurter, som faktisk er kendt for sin aggressive kørestil. Tofino bliver også brugt af Simon Yates på landevejen.
Syncros Tofino V 1.0 er lavet med rails i carbon fiber for optimal stivhed og komfort. Samtidig er skjoldet carbon forstærket. Dette giver en utroligt let sadel, som giver de optimale egenskaber for et kontaktpunkt til cyklen.

1 på lager

Varenummer 2702060001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Sadler med Syncros V-Concept er designet til den mere fleksible rytter, som har tendens til at sidde længere fremme på sadlen og med mindre kontaktareal med sadlen. Sadlen er designet til aggressive positioner, og giver et optimalt udgangspunkt for en aerodynamisk position på cyklen. Sidder du mere oprejst, så bør du overveje en Syncros Regular sadel.
En sadel med Syncros Cut out kan muliggøre trykaflast i det specifikke område omkring midten af sadlen. En Cut out sadel er altså designet til rytteren, som kan føle ubehag ved en almindelig sadel og gerne vil fjerne trykket fra center af sadlen.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.