www.stcy.dk skifter navn til www.smartcykler.dk

Navneskiftet sker som led i vores vision om, at vi i fremtiden vil sælge endnu flere cykler til hele Danmark – til DK’s bedste priser og største udvalg, med DK’s bedste vejledning og service!

Som flere af jer måske har luret, er det dog ikke den eneste gode nyhed vi har til jer i dag. For i løbet af år 2021 vil der, kun 25 meter fra motorvej E45, blive opført et stort fysisk showroom og varelager – denne lokation vil blive en del af Smartcykler.dk.
Vi arbejder på højtryk for at udvikle et spændende univers, der kombinerer vores nye webshop med det nye store showroom, hvor vi håber på at kunne give jer alle den ultimative vejledning og købsoplevelse – forhåbentligt vil det sende endnu flere danskere et smut forbi Støvring / Smartcykler.dk.
Smartcykler.dk vil blive “powered by Støvring Cykler”, hvilket betyder at i via smartcykler.dk vil kunne opleve en lige så høj grad af vejledning og service, som i allerede oplever i Støvring Cykler på Hobrovej 72 i Støvring midtby i dag.
Det er vigtigt for os at pointere, at 𝘚𝘵ø𝘷𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘊𝘺𝘬𝘭𝘦𝘳 𝘪𝘬𝘬𝘦 æ𝘯𝘥𝘳𝘦𝘳 𝘴𝘪𝘨! Det betyder, at den snart 106 år gamle cykelforretning i Støvring fortsat vil være i drift helt som normalt! Her vil I fortsat møde det samme personale, kunne købe de samme cykelmærker og besøge os i de samme åbningstider! Støvring Cykler på Hobrovej 72 forbliver helt som normalt!

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.