X

6 timer i Rold – MTB

MTB Ruten

Vil være ca 6-7 km lang, med et startloop for at få spredning på feltet. Derefter vil der være masser af fede singletracks, grusveje, hårde opkørsler og fede nedkørsler. Cirka 160 højdemeter pr omgang.

Som sædvanligt kan du glæde dig til segmenter som “Bette Fanden” og “Store Fanden”. Som noget nyt i år er der kommet nye spændende segmenter som “hullet”, “helvedesrunden”, “mosstykket” og “forbi ræven” – og så selvfølgelig “dybet”, som du måske kender fra 6 Timer i Rold 2022!

Der er lagt op til 6 sjove timer i skoven lørdag d. 13. maj 2023!

Hele ruten vil være opmærket med minestrimmel, skilte og kilometerangivelser. Sektionerne vil desuden være opmærket med skilte, så du er ikke i tvivl, når du kommer ind på dem. Når du nærmer dig den brutale “Store Fanden” vil du desuden kunne høre musikken på afstand, sammen med masser af glade tilskuere som klapper dig op af bakken.

Træning på ruten før løbet er ikke mulig! 

Max deltager antal er 200 ryttere. 

Klasser

  • Solo kvinde/herre (2 klasser)
  • Duo kvinde/herre (2 klasser)
  • Trio kvinde/herre (2 klasser) Mulighed for Mix i herreklassen
  • Ungdom (kun Trio og samlet alder max. 45 år)
  • Alderdom (kun Trio og samlet alder min. 120 år)

Priser 

14/12 – 31/1 kr. 249,- pr. person

01/02 – 30/04 kr. 299,- pr person

1/5 – 10/5 kr. 349,- pr person

På dagen 399,-

 

Pris for ungdom

14/12 – 31/1 kr. 199,- pr. person

01/02 – 30/4 kr. 199,- pr. person

1/5 – 10/5 kr. 299,- pr. person

På dagen 399,-

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har kørt hurtigst, der vinder.

Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Det er ikke tilladt at deltage på elcykel eller anden cykel med hjælpemotor.

DGI står for tidtagningen. Det bliver med chip i startnummeret. Du afhenter dit startnummer i tidtagningsteltet på løbsdagen. Kom i god tid.

Løbet foregår i Nørreskoven, bag ved Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping

Løbet foregår d. 13/5 2023 og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler, at man er der i god tid inden start.

Der vil være Pokaler til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse. Derudover vil der være en masse lodtrækningspræmier.

Samtidigt er der den store vandrepokal som vinderen i Herre Solo klassen får med hjem i en periode. Den skal tilbage til butikken hvor vi får navnet graveret i.

Scott Sports vil stille en masse fede 2023 Scott cykler til rådighed på dagen. Dem kan du kvit og frit teste. Du skal blot henvende dig i Scott lejeren, hvor du kan se udvalget og reservere en demo cykel.

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du behøver ikke booke plads, vi skal nok finde plads til alle.

Der vil være adgang til gratis vand, energidrik og frugt hele dagen. Udover det, vil det være muligt at købe kaffe, kage, sodavand, pølser og brød, samt energibarer, gel, elektrolytter og proteinpulver.

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb. Såfremt det er nødvendigt at aflyse løbet grundet Covid-19 udviklingen, refunderes prisen for startnummeret, dog eksklusiv tilmeldingsgebyret på 12,5,-.

Der er mulighed for eftertilmelding, såfremt løbet ikke er udsolgt. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmelding vil være 399,-

Kontakt os på info@smartcykler.dk, hvis du har spørgsmål til løbet mv.

Deltagelse sker på eget ansvar!

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.